Om oss

Friluftsgleder.no

Foto: Per Heimly

Jo Anders Johnsen er redaktør og skribent for vårt Web-magasin, Friluftsgleder.no

Jo er kanskje Norges mest entusiastiske amatør-friluftsmenneske. Han er av typen nerd som fordyper seg totalt i alle interesser han har, og det er det vi får gleden av å ta del i. På Friluftsgleder.no lar vi ham gjøre nybegynnerfeilene, å lure ut knepene fra de gamle revene i gamet, slik at vi slipper.

Vi skal følge ham på ferden fra hobby-fisker, til durkdreven sportsfisker, fra jegerprøve til jakt-troféer, fra sofa til fjelltopp, og kanskje en tur eller to ut i hagen for å slå opp telt med ungene. Vi skal la ham utforske nyttevekster og sopp, se ham forvandle norske råvarer til delikatesser, og heie på ham mens han gjør unna grovarbeidet, så vi andre kan lære av hans feil.

Vi håndplukket Jo, fordi vi ønsket et alternativ til å høre ekspertene snakke fagspråk, som til tider kunne være vanskelig for nybegynnerne å forstå. Vi ønsket en relativ nybegynner til å prøve utstyr og utfordringer, fordi han kanskje har en smertegrense nærmere vår egen. Ikke minst valgte vi ham som redaktør fordi vi ønsket et magasin fullt av både lærdom og humor, skrevet av en ekte ordkunstner.

Og ja, Jo skrev også denne teksten for oss. Han er helt utrolig fantastisk!

Happy Media AS

Happy Media AS er et lite norskeid mediehus som utvikler, eier og drifter en rekke norske nettsider, inkludert Friluftsgleder.no